Hogyan dolgozunk?

Mára a legegyszerűbb weboldalak is túlléptek az egyszerű statikus tartalmak megjelenítésén. Egy korszerű weboldalnak egyre több és több felhasználói igénynek kell megfelelnie legyen szó social media integrációról vagy épp reszponzivitásról.

A Helio tapasztalata számos területre kiterjed teljes önálló projektek kivételezésében, de szívesen dolgozunk kész megoldások frissítésén vagy kiegészítésen is. Csapatunk évek óta foglalkozik projektmunkák kivitelezésével legyen szó egy egyszerű mikroszájtról vagy teljes raktárkezelő szoftverről.

 

Technológia terén is széles skálán mozgunk, ismert szoftverekkel (WordPress, Shopify stb.), elterjedt frameworkökkel (Laravel) és egyéni kóddal egyaránt szívesen dolgozunk. Akár a projekt kezdetétől részt veszünk a munkában, a specifikáció kidolgozásától, a megjelenés megtervezésén és a kivitelezésen keresztül egészen a projektet követő támogatásig.

Nyitottak vagyunk a csapatmunkára, szívesen dolgozunk együtt másokkal legyen szó közvetlen megrendelőről, ügynökségi partnerről vagy akár másik fejlesztői csapatról.

Legkedvesebb munkáink

Megnézem

Törley Pezsgőpincészet - Weboldalcsalád

Megtekintés

2016-ban indítottunk el eddigi legnagyobb website projektünket, melynek gerincét egy, a Törley Holding minden weboldalát összefogó központi tartalomkezelő rendszer jelenti. Saját fejlesztésű rendszerünk segítségével a pincészet összes oldala egyetlen felhasználóbarát felület segítségével központilag kezelhető.

Hisense Klíma - Webshop

Megtekintés

Egyedi motoron futó webshopunkkal járultunk hozzá a világszerte ismert Hisense magyarországi megjelenéséhez és terjeszkedéséhez. Az extrém csendes klímáiról híres gyártó áruháza azóta is büszkeségünk.

ComLab - Weboldal és blog

Megtekintés

A ComLab kommunikációs ügynökség weboldala 2019 nyarán készült el, számos egyedi és izgalmas technikai megoldással és letisztult minimalista megjelenéssel.

Veva.hu - Véleményem Van

Megtekintés

A Veva.hu Magyarország egyik legjelentősebb internetkutató és tanácsadó cégének portálja, melyen keresztül a tagok értékes nyereményekért önkéntesen járulhatnak hozzá a kutatómunkához. Egyben egyik kedvenc munkánk!

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Amennyiben hozzájárul használatukhoz, ezek segítségével mérjük és elemezzük a honlap használatát.
Információ & Beállítások

Elfogadom