Rólunk

Ajánlatkérés

A Helio Kft. családi vállalkozásként indult 1994-ben két fő ágazattal: építészet és informatika.  A cég informatikai ága Varga Balázs vezetésével, az építészeti ág Busch Tamáséval.
Kezdetben az informatikai divízió fókusza elsősorban méréstechnikai eszközök tervezésére, kivitelezésére és tesztelésére irányult, a cég kiemelt partnerei a Westel 900 GSM (ma T-Mobile) és a GEC Alsthom (ma Alstom Hungary) voltak.

2014-ben a cég informatikai részlege profilt váltott és Varga Dániel vezetésével a webes szoftverfejlesztés, ezen belül vállalati adminisztrációs rendszerek fejlesztése és támogatása lett a központi irány. Azóta a Helio csapata és tevékenységi köre egyaránt bővült, többek közt webshopok és websiteok tervezésével és kivitelezésével, illetve az ezekhez köthető utólagos technikai támogatással is.

A Helio jelenlegi két fő tevékenységi körre fókuszál:

A cég 2014 óta folyamatosan növekszik, jelenleg átlagosan kisebb fejlesztések és évi 8-10 nagyobb projekt kivitelezése mellett évente több mint 5000 óra fejlesztési támogatást nyújt partnereinek.

lezajlik a profilváltás és a Helio megkezdi a munkát négy állandó support partnerrel

2014

a Helio fejlesztői csapata a duplájára növekszik és újabb két állandó ügyféllel dolgozik tovább

2015

a Helio fejlesztői csapata ismét a duplájára növekszik, elindulnak az első projektmunkák

2016

a folyamatos support szolgáltatás mellett a Helio havonta egy projektet ad át

2017

lezajlik a Helio első szervezeti átalakítása, a csapat és a support tevékenység bővítése

2018

Jövőképünk

Nyitottak vagyunk új megoldásokra,  és szoftverek megismerésére, korábbi szoftverek optimalizálására és külső fejlesztő csapatokkal való együttműködésre.

 

Szeretjük, ha ég a kezünk alatt a munka, ha folyamatosan és hatékonyan tudunk előre haladni. Ennek a kulcsa, hogy bízunk fejlesztőinkben és partnereinkben is. Elvünk, hogy ne üljünk a munkán. 

Ha sok apró problémával találjuk szembe magunkat, elkezdjük feldolgozni ezeket. Ha összefoghatatlanul nagy feladattal találkozunk, megteremtjük az alapokat, hogy azok irányt és talajt biztosítsanak a részleteknek.

 

Célunk, hogy ezen értékek mentén, folyamatosan bővülő ügyfélkör mellett, fejlődjünk és kerüljünk szembe újabb kihívásokkal.

Vezetőségünk

Varga Dániel CEO
Varga DánielCEO

2009-től foglalkozom webes fejlesztéssel. 2014-ben átvettem édesapám informatikai vállalkozásának vezetését és önálló csapattal, saját ügyfélkörrel folytattam a fejlesztői munkát. 2014 és 2016 között újraszerveztem a céget és fő profillá emeltem a webes szoftverfejlesztést. Munkáim során a webes szoftverek széles skálájával dolgoztam, például:

 

  • pénzügyi vállalatok komplex adminisztrációs és accounting rendszereinek karbantartása és fejlesztése
  • online szerkesztőségek supportja és fejlesztése
  • weboldalak és webshopok megújítása
  • új webshopok és weboldalak létrehozása
  • egyedi CMS rendszer tervezése és felépítése

Varga Máté COO
Varga MátéCOO

Az elmúlt 10 évben számos szakterületen megfordultam. 2009 és 2013 között a Samsung- nál dolgoztam salesként. 2013 és 2016 között BME Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán tanultam, ahol elsősorban kommunikációelmélettel foglalkoztam, majd választás elé kerültem, hogy az egyetemi, illetve tudományos irányban vagy a versenypiacon folytatom a pályafutásom.

 

Ekkor kért meg Dani, hogy csatlakozzam a vállalkozásához projekt menedzserként és a napi munkákat vezénylő operatív vezetőként. 2016-2017 során a vezetésem alatt több jelentős ügyféllel bővült a vállalkozás. Ezzel párhuzamosan a csapatunk a duplájára nőtt; a csapat koordinációja és az ügyfelekkel való kapcsolattartás azóta is a fő feladataim közé tartozik.

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Amennyiben hozzájárul használatukhoz, ezek segítségével mérjük és elemezzük a honlap használatát.
Információ & Beállítások

Elfogadom