PRÉMIUM Pénztárak – Csodakártya

Megtekintés

A PRÉMIUM Pénztárak állandó webes támogatását a Helio support csomagja szogláltatja. Próbálja ki Ön is!

A PRÉMIUM Egészségpénztár elsőként indította el 2017-ben Csodakártya szolgáltatását, melynek segítségével a pénztártagok úgy fizethetnek az egészségpénztáron keresztül, hogy ehhez nem szükséges előzetesen pénzt befizetni egészségszámlájukra.

A Csodakártya forradalmi újdonsága abban rejlik, hogy a felhasználó közvetlenül összekötheti a bankszámláját és az egészségpénztári számláját. Az összekötést követően bármely egészségpénztári kártyás tranzakció automatikusan teljesíthető akkor is, ha az egészpénztári számláján épp nincs megfelelő fedezet. A Csodakártya egyszerűen lehívja a szükséges fedezetet a pénztártag bankkártyájáról és máris teljesíthető a tranzakció.

A koncepció kidolgozását követően a Helio feladata volt:

  • a szolgáltatás igényléséhez szükséges felületek felépítése
  • a banki kártyaregisztráció folyamatának bekötése
  • a tranzakciókat feldolgozó program létrehozása
  • a PRÉMIUM Egészségpénztár nyilvántartási rendszerével való összekötése

A csodakártyát azóta több mint 20 000 felhasználó veszi igénybe gyógyszertári tranzakcióknál, magánrendelőkben való fizetésnél, készpénzes számlák és biztosítási díjak rendezésénél!

A PRÉMIUMról

 

A PRÉMIUM Pénztárcsoport Magyarország egyik legnagyobb nyugdíj és egészségpénztári szolgáltatója. A csoportban működik az ország legnagyobb egészségpénztára a PRÉMIUM Egészségpénztár, továbbá a PRÉMIUM Önkéntes Nyugdíjpénztár és a Horizont Magánnyugdíjpénztár is. A pénztárcsoport közel 400 000 tagjának, több mint 220 milliárd forintnyi vagyonát kezeli. A Helio csapata 2014 óta felel a csoport teljes webes jelenlétéért.

kép: rawpixel

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Amennyiben hozzájárul használatukhoz, ezek segítségével mérjük és elemezzük a honlap használatát.
Információ & Beállítások

Elfogadom